Loading εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση πέρασε.

Summer Camp 2016

20 Ιουνίου, 2016 - 30 Ιουλίου, 2016

Αγαπητοί μας γονείς,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου και σας παρουσιάζουμε το ημερήσιο “Summer Camp 2016” της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης.

Τολμάμε, σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, να ονειρευόμαστε και να πρωτοπορούμε!!

Έτσι, δημιουργήσαμε, την εκπληκτική μας ομάδα, στελεχωμένη από καταξιωμένους  επαγγελματίες, το έργο των οποίων υποστηρίζουν άνθρωποι με μεγάλη πείρα στην εργασία με παιδιά, πολλοί εκ των οποίων είναι αρωγοί Α’ Βοηθειών και διασώστες.

Το φυσικό περιβάλλον, τα άλογα, το καταπράσινο γρασίδι, το ανοιχτό πετρόκτιστο θέατρο, η θολωτή αίθουσα και οι λοιποί χώροι μας, αποτελούν τον κατάλληλο χώρο για ν’ απεγκλωβιστούν τα παιδιά από την τηλεόραση και τον υπολογιστή και να παίξουν, να μάθουν και να έλθουν σ’ επαφή με τον εαυτό τους!

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ολοκληρωμένη και ουσιαστική προσέγγιση των παιδικών αναγκών. Είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο, ώστε ακόμη και εάν το παιδί συμμετάσχει μόνο μία εβδομάδα, θα έλθει σε επαφή με πληροφορίες, οι οποίες είναι ικανές να αγγίξουν και να αναδύσουν πτυχές  του εσωτερικού του μεγαλείου. Η ισορροπημένη προσέγγιση στο διανοητικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο, αποσκοπεί στη δημιουργία ολοκληρωμένων ανθρώπων: σκεπτόμενων, χαρούμενων και εύρωστων.

Με επίκεντρο το Άλογο και την εκπληκτική του σχέση με τον άνθρωπο, τον Χορό που αποσκοπεί στην απελευθέρωση του σώματος, την Ορθοφωνία και το Τραγούδι, τη Μουσική Αγωγή, την Αυτοπροστασία, την εκμάθηση Α’ Βοηθειών, την Ηχοπαιδαγωγική με Θεατρικό Παιγχνίδι, την Αγγειοπλαστική, την επίτευξη Κορυφαίων Επιδόσεων μέσω της Υπερμάθησης, της Φιλοσοφίας και της Λογικής, φιλοδοξούμε να παράσχουμε το αρτιότερο και ουσιαστικότερο πρόγραμμα του καλοκαιριού.

Τα μαθήματα υποστηρίζονται από τους κάτωθι παιδευτές:

Αλεξανδράκης Ιωάννης (Αυτοπροστασία)
Ανδρουλάκη Κλειώ (Μουσική Αγωγή)
Γραμματικάκη Μαριάννα (Ιππασία)
Μαγαλιός Νικόλαος (Κορυφαίες Επιδόσεις)
Μυρωδιάς Νικόλαος (Α’ Βοήθειες)
Ξηρογιάννη Μαριέλενα (Θεατρικό Παιγχνίδι)
Πρινιωτάκης Ιωάννης (Ηχοπαιδαγωγική)
Σταυρακάκη Ελένη (Απελευθερωτικός Χορός)
Σφακιανάκης Αριστείδης (Ορθοφωνία – Τραγούδι)
Σφακιανάκη Μαριάνθη (Αγγειοπλαστική – Κεραμική)

 

Η διατροφή είναι προσεγμένη κι επιλεγμένη έτσι ώστε να υπενθυμίσει στους μικρούς μας φίλους τη σπουδαιότητα των φρούτων και των λαχανικών. Το δεκατιανό περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα και εναλλακτικά ξηρούς καρπούς με αποξηραμένα φρούτα, ενώ το γεύμα, το οποίο θα ετοιμάζεται από τα παιδιά, περιλαμβάνει φρέσκα λαχανικά εποχής, ελαιόλαδο, φυσικό αλάτι και παξιμάδι. Φυσικά, οι γονείς, μπορούν να προμηθεύουν τα παιδιά με το προτιμώμενο συμπλήρωμα του γεύματος, όπως όσπρια, αυγά, κα. Τέλος, κατά τη διάρκεια του δεκατιανού και του γεύματος, θα προσφέρουμε δροσερό  νερό.

Η εβδομαδιαία συμμετοχή τιμάται στα εξήντα (60) ευρώ και παρέχονται οι εξής εκπτώσεις:

  • στα τρία αδέλφια το ένα θα παρακολουθήσει δωρεάν
  • πληρώνοντας έξι περιόδους η μία είναι δωρεάν
  • όποιος φέρει τον φίλο του θα κερδίσει 10%
  • για 2ο παιδί & για κάθε επιπλέον εβδομάδα έκπτωση 10%
  • Το παιδί μπορεί να συμμετάσχει σε όσες εβδομαδιαίους περιόδους επιθυμεί. Η αρχική πρόβλεψη είναι για έξι (6) περιόδους κι ενδέχεται να υπάρξει παράταση.
Περίοδος Α’ : 20-25 Ιουνίου

Περίοδος Β’ : 27 Ιουν – 01 Ιουλίου

Περίοδος Γ’ : 4-8 Ιουλίου

Περίοδος Δ’ : 11-15 Ιουλίου

Περίοδος Ε’ : 18-22 Ιουλίου

Περίοδος ΣΤ’ : 25-29 Ιουλίου

 

Η προσέλευση είναι 07:30-09:00 και η αποχώρηση στις 16:00.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 8-12 ετών (B’- ΣΤ’ δημοτικού) ενώ υπάρχει πρόβλεψη για συμμετοχή παιδιών 5-7 ετών.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης στους εξής αριθμούς: 2810-380511, 6932900855.

 

 

Λεπτομέρειες

Start:
20 Ιουνίου, 2016
End:
30 Ιουλίου, 2016

Venue

Ιππική Ακαδημία Κρήτης
Καρτερός
Ηράκλειο, Κρήτη 71500 Greece
+ Google Map
Phone
2810 380 511
View Venue Website