Συμμετοχή Δήμητρας-Ελένης Παντεχάκη/Miss Olympia CPEDI3* Deauville Γαλλίας

Με πρώτη την αναχώρηση της miss Olympia για το Deville της Γαλλίας, του αλόγου της Dimitra-Eleni Pantechaki ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της πρόκρισης στην Παραολυμπιάδα του #TOKYO2020

Η παραολυμπιακή αθλήτρια του dressage, της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης, αγωνίζεται στo Deauville της Γαλλίας, από 04 – 07 Απριλίου 2019, στον αγώνα πρόκρισης CPEDI3*, με το άλογο της miss Olympia , που της έχε ευγενικά παραχωρήσει η coach της Marianna Grammatikaki .

 

Η συμμετοχή στον πρώτο αγώνα πρόκρισης , στο εξωτερικό, πραγματοποιείται με την Υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας – ΕΟΙ και την ευγενική χορηγία του Παραρτήματος Κρήτης ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και φίλων αρωγών που στηρίζουν την αθλήτρια και το σωματείο. Ειδικότερα ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία του το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” για την αρωγή του , την Πρόεδρο του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα. Κατερίνα Παναγοπούλου την Προέδρο του παραρτήματος Κρήτης Μαρίας Αντωνακάκη – MARIA ANTONAKAKI και τα μέλη του ΔΣ.

Η προετοιμασία και αποκατάσταση (λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία ) της Δήμητρας- Ελένης Παντεχάκη πραγματοποιούνται καθημερινά με εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και θεραπειών, τόσο στην Ιππική Ακαδημία Κρήτης στον Καρτερό, όσο και στο Παγκρήτιο Στάδιο με την αρωγή του Δήμος Ηρακλείου – Municipality of Heraklion .

Οι αντιδημαρχίες Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής βρίσκονται στο πλευρό της νεαρής αθλήτριας και της οικογένειας της, με εξειδικευμένους γυμναστές και θεραπευτές.

Η αθλήτρια έχει ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, για όλο το 2019 μέχρι και τους Παραολυμπιακούς Τokyo2020, στο οποίο συμμετέχει και αγωνίζεται με την Υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete.

 

Share