A Gala Night To Remember

Η Ιππική Ακαδημίας γιόρτασε σε μια βραδιά γκαλά τα 10 χρόνια ως ενεργό αθλητικό σωματείο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ). Το Πρώτο ιππικό σωματείο της Κρήτης το οποίο ολοκληρώνει μια 10ετία στην ελληνική ιππασία, με πολλές επιτυχίες τα χρόνια αυτά και σίγουρα έβαλε γερές βάσεις για πολλά πολλά ακόμα χρόνια, σε τοπικό επίπεδο Κρήτης αλλά σίγουρα και πανελλαδικά.

Η βραδιά GALA ήταν αφιερωμένη στην πορεία του σωματείου τα προηγούμενα χρόνια, στις πολλές και παράλληλα αξιόλογες προσπάθειες των αθλητριών του σωματείου που έφεραν και μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Έγινε αναφορά στην προσωπική πορεία της κ. Μαριάννας Γραμματικάκη, το όραμα της οποίας έχει δημιουργήσει την αθλητική ιππασία στην Κρήτη και  που είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλά σωματεία στην Ελλάδα.

Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν o κ. Αυγενάκη Λευτέρης υφυπουργός Αθλητισμού, η κ. Μαρία Μυλιδάκη εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, ο κ. Ανδρεαδάκης Νεκτάριος εκ μέρους του δήμου Ηρακλείου & του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ο δήμαρχος  Αρχανών  Αστερουσίων κ. Μανώλης Κοκοσάλης, εκ μέρους της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ο κ. Στάθης Παναγάκης & ο κ. Δημήτρης Γουναράς πρόεδρος της Αθλητικής Ιππικής Περιφέρειας οι οποίοι τιμήθηκαν για την συμβολή τους στο έργο του σωματείου μέσα σε αυτή την δεκαετία.

Μεγάλη τιμή για την Ιππική Ακαδημία Κρήτης ήταν η παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος συνεχάρη το σωματείο μεταξύ άλλων για την πορεία του, αναφέρθηκε στην προσωπική του παρέμβαση για την συμμετοχή της αθλήτριας του σωματείου Δήμητρας Ελένη Παντεχάκη στους Παραολυμπιακούς του ΤΟΚΥΟ 2020 και δήλωσε παρών σε ό,τι ανάγκη παρουσιαστεί. Επίσης έκανε την βράβευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και της αθλήτριας Δήμητρας Ελένη Παντεχάκη.

Ειδική αναφορά έγινε στο γυναικείο αθλητικό σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ» το οποίο και βράβευσε η Ιππική Ακαδημία Κρήτης για την οικονομική στήριξη της αθλήτριας Δήμητρας Ελένη Παντεχάκη η οποία της εξασφάλισε την συμμετοχή της στον πρώτο διεθνή αγώνα όπου έλαβε πρόκριση για τους Πανευρωπαϊκούς του Ρόττερνταμ 2019.

Επίσης  βραβεύτηκε ο σύνδεσμος ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ για συμβολή τους στις βαλκανικές αποστολές του σωματείου μας και την στήριξη των αθλητριών μας.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν στηρίξει την πορεία του σωματείου και τους αθλητές του. Συγκεκριμένα η κ. Μαρίτα Καράτζη η οποία για 3 χρόνια στήριζε οικονομικά τον αθλητή του σωματείου Μιχάλη Καλαράκη καθώς και το αθλητικό σωματείο αντισφαίρισης ACE ACADEMY.

Τιμήθηκε επίσης ο όμιλος ΚΡΗΤΗ TV ο οποίος μέσα από εκπομπές και αφιερώματα έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Κρήτη.

Επίσης ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ Μάνος Αγγελάκης, Στέργιος Βενέρης και Μάγδα Κατόπη οι οποίοι με το προσωπικό τους έργο έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη και την προβολή της ιππασίας στην Κρήτη.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αθλητών:

 

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ του σωματείου:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΑΝΑΚΗ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΧΥΝΑΚΗ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ

ΕΛΙΑΝΑ ΒΕΡΔΙΑΚΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΕΧΑΚΗ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ

 

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΙΑ ΤΟ 2019:

ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗ

ΛΥΔΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΜΑΡΩ ΖΑΡΙΦΗ

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΙΑ

ΣΤΑΤΗΓΑΚΗ ΜΑΛΕΝΑ

ΚΟΚΟΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2019:

ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΛΕΔΑΚΗ

ΥΒΟΝΝΗ ΔΙΑΚΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗ

 

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ & ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΛΕΔΑΚΗ

ΓΩΓΩ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ

ΚΟΡΙΝΑ ΓΑΓΑΝΗ

ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΑΤΣΑΛΑΚΗ

 

 

ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 2019

ΑΡΓΥΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 2019

ΑΡΓΥΡΗ ΒΑΛΑΚΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 2019

ΚΟΡΙΝΑ ΓΑΓΑΝΗ

 

ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 2018

ΑΡΓΥΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 2018

ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ 2019

ΑΡΓΥΡΗ & ΧΑΛΙΚΙΝΗ  ΒΑΛΑΚΙΝΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ  2018

ΑΡΓΥΡΗ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ  2019

ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΑΤΣΑΛΑΚΗ

Τέλος βραβεύτηκε η ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ για την εξαιρετική της ιππική πορεία καθώς και για την απόκτηση του διπλώματος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΙΠΠΑΣΙΑΣ επίσης και η κ. ΜΑΡΙΑΝ ΜΑΚΡΗ για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στην ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας των αλόγων και τα αναμνηστικά δώρα  για τους ιδιοκτήτες αλόγων.

Το δώρο για το φλουρί είχε επιμεληθεί η κ. ΙΩΑΝΝΑ ΓΛΥΝΟΥ η οποία και το έκανε χορηγία στο σωματείο μαζί με ένα έξτρα δώρο για την αμαζόνα ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΑΤΣΑΛΑΚΗ καθώς και το δώρο για το φλουρί των καλεσμένων το οποίο έτυχε στην φιλοξενούμενη μας από την Σύρο κ. Καραμολέγκου Αναστασία.

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης, το ΔΣ καθώς και όλοι όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της βραδιάς ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε μια υπέροχη ιππική χρονιά.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς της βραδιάς: Madam Sousou Events, τον κ. LOMBARDINI, τον κ. Νίκο Καλλέργη KAHLUA, τον Στέργιο Βενέρη και την κ. Ιωάννα Γλυνού Jo’s Jewelry και τον ραδιοφωνικό σταθμό LOVE RADIO ΚΡΗΤΗΣ και την ΚΡΗΤΗ TV.

Η βραδιά ήταν μοναδική με καλεσμένους τους μαθητές της Ακαδημίας, τους αθλητές και τους γονείς τους. Μια βραδιά γεμάτη ωραίες στιγμές, αναμνήσεις αναφορές στις όμορφες μας στιγμές. Μια βραδιά γκαλά να την θυμόμαστε…..

Ιππική Ακαδημία Κρήτης χρόνια πολλά!!

Share